Bandet

 

Amie Jones

VOKAL

Amie er importeret fra Kent til at stå i front for Ugler i Mosen. Hendes lækre stemme og kompetente vokal, sikrer at festen altid kommer op på det øverste niveau.

 

  

 

 Jes Iversen

TROMMER

UGLER I MOSEN består af fire musikere og en trommeslager. Jes er trommeslager. Mange har spået Jes en stor politisk karriere i EU, men da der ikke findes et ministerium for rock og rytme, er han blevet på den jyske hede. Det er vi mange der er glade for. Jes passer maskinrummet i Uglerne, og sørger for at Vicky ikke falder i smøregraven. Mange år på de danske musikscener har givet Jes anførerbindet. Bernebeu here we come.

 

 

 

Henrik Amdi Madsen

GUITAR

Hvis Henrik Amdi var en bil, ville han være en Ford Granada med V6 motor og båndspiller. Han kører ikke så langt på literen, men til gengæld lyder det dælme godt. Henrik Amdi har mere end 30 års erfaring fra de danske musikscener i rygsækken, og har medvirket på en række pladeudgivelser tilbage i 90´erne. Ikke fordi der er mange der kan huske det. Bandets guitarist har slidt 20 guitarer op gennem tre årtier. Til gengæld er spilleglæden aldrig blevet slidt.

 

 

 

 

Pætur Joensen

Bas

Pætur er…….. Pætur. Vi kan ligeså godt sige det som det er. Pætur er fra Færøerne. I store tal betyder det, at hans humor er underlig, han lever i anden tidszone end den som officielt gælder i Danmark, han spiser ting, som mange danske kæledyr ville gå langt uden om, og hans hjerne mere kringlet end den kemiske formel på en psilocybinsvamp. Den friske Atlanterhavluft har dog medført, at Pætur er blevet alvorlig god til at spille på bas. På scenen er Pætur som en atlantisk storm, der altid er med til at hive festen op i de højere luftlag.

 

 

 

 

 

Martin Pedersen

Keys

Martin håndterer tangernterne.