Bandet

Vicki Arbjerg

VOKAL

Hvis man putter Bonnie Tyler, Tina Turner og Bryan Adams ned i en blender, og tilsætter et par liter raketbrændstof, får man en Vicki-smoothie. Vores party-diva og frontfigur svigter aldrig. Hendes charme, karisma og fantastiske stemme hiver altid festen op på øverste niveau. Oplev en af Danmarks bedste sangerinder give den fuld gas.

 

 

 

 

 Jes Iversen

TROMMER

UGLER I MOSEN består af fire musikere og en trommeslager. Jes er trommeslager. Mange har spået Jes en stor politisk karriere i EU, men da der ikke findes et ministerium for rock og rytme, er han blevet på den jyske hede. Det er vi mange der er glade for. Jes passer maskinrummet i Uglerne, og sørger for at Vicky ikke falder i smøregraven. Mange år på de danske musikscener har givet Jes anførerbindet. Bernebeu here we come.

 

 

 

Henrik Amdi Madsen

GUITAR

Hvis Henrik Amdi var en bil, ville han være en Ford Granada med V6 motor og båndspiller. Han kører ikke så langt på literen, men til gengæld lyder det dælme godt. Henrik Amdi har mere end 30 års erfaring fra de danske musikscener i rygsækken, og har medvirket på en række pladeudgivelser tilbage i 90´erne. Ikke fordi der er mange der kan huske det. Bandets guitarist har slidt 20 guitarer op gennem tre årtier. Til gengæld er spilleglæden aldrig blevet slidt.

 

 

 

 

Max Pedersen

 

BAS

Der kommer mere om Max her.

 

Markus Kjeldsen

 

KEYBOARD

Der kommer mere om Marcus her.